Dizajn kataloga i vizuala

  • Home
  • Grafički dizajn
Dizajn kataloga i vizuala

Potreban vam je kreativan dizajn kataloga i vizuala ili oglasa i reklamnog materijala?

Kvalitetan dizajn kataloga i vizuala učiniće da se istaknete u odnosu na konkurenciju lepšim i preglednijim materijalom. Privlačna forma učiniće i suštinu privlačnijom. Mi nudimo sveobuhvatne dizajnerske usluge koje garantuju estetsku privlačnost ali i funkcionalnost. Naš fokus je na kreiranju materijala koji izazivaju interes vaše ciljne publike, čime se osigurava snažna prisutnost na tržištu i ozbiljno skretanje pažnje.

 

Full service usluga

Kroz “monthly fee” gde vam mesečno u okviru dogovorenog broja sati ili čak neograničeno, stavljamo na raspolaganje sve resurse.

One time job

Imate kratke rokove, dizajnera nigde, a vi niste baš zadovoljni kako sve to izgleda? Pozovite nas i sigurni smo da ćemo naći rešenje.

Kvalitet se uvek razlikuje, kako u dizajnu tako i u realizaciji. Shodno tome vodimo računa da grafički dizajn koji radimo za vas i u produkciji bude savršen i po potrebi i na zahtev komuniciramo sa štamparijama, odobravamo probne otiske i pratimo finalni rezultat.

Šta sve dizajniramo od reklamnog materijala i kako radimo?

Možete nam se obratiti bilo da vam je potrebna podrška reklamnoj kampanji, katalog proizvoda, brošura za promociju usluga, upečatljiv poster ili efikasan oglas. Green Advertising pruža vrhunsku stručnost u dizajniranju svih marketinških materijala, što omogućuje klijentima da na najbolji način predstave svoje brendove na tržištu kroz oreginalnost i estetsku privlačnost.

Dizajn kataloga, brošura i publikacija
Flajeri, reklamni štandovi i POS materijali
Štampani oglasi, posteri i bilbordi
Podrška kampanjama kroz sve print formate

Uz našou podrškou, klijenti mogu transformisati svoje brendove, ostvariti prepoznatljivost i postići željeni uspeh na tržištu. Bez obzira da li želite da lansirate novi proizvod, promovišete usluge ili ojačate postojeću priču, Green Advertising je vaš pouzdan partner i možete se osloniti na nas.

 
Pozovite nas
(+381) 64 11 25 064
 
Pošaljite nam upit
info@green-adv.rs