Kreiranje sadržaja za društvene mreže

  • Home
  • Društvene mreže
Kreiranje sadrzaja za drustvene mreze Green Advertising

Dizajn postova i kreiranje sadržaja za društvene mreže za brendove, proizvode i usluge

Statistike pokazuju da 90% informacija koje se prenose i pamte na neurološkom nivou jesu one koje se plasiraju putem čula vida. Masovna produkcija postova i kreiranja sadržaja za društvene mreže, kako komercijalnog tako i privatnog, donela nam je neupadljiv ili međusobno sličan vizuelni i tekstualni sadržaj koji u nama zbog prezasićenosti contentom ne inicira emocije i ne stimuliše naš sistem na memorisanje ili reakciju.

Koje društvene mreže pokrivamo?

Kreiramo sadržaj za sve društvene mreže. Različite formate (post, story, reels, video…) adaptiramo za sve platforme.

Diferenciranje od konkurencije

Kvalitetnim dizajnom i praćenjem trendova, pronalazimo načine da budete prepoznatljivi i da se razlikujete od konkurencije.

Nije dovoljno samo imati atraktivan dizajn, već je takođe ključno prilagoditi tekstove i ton komunikacije ciljnoj grupi. Svakom brendu, proizvodu ili usluzi odgovara specifičan pristup u komunikaciji sa publikom. Na primer, za mlade potrošače koristi se opušten i neformalan ton, dok se za poslovnu publiku preferira profesionalan i informativan pristup u komunikaciji na društvenim mrežama.

Procedura rada u procesu vođenja društvenih mreža

Vođenje profila na društvenim mrežama predstavlja složen proces i proceduru koja obuhvata planiranje, dizajniranje i strategiju objava. Nakon što su postovi objavljeni, tim Green agencije redovno prati njihovu efikasnost i angažovanost publike na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou. Kroz analizu podataka i merenje rezultata, svakom klijentu se dostavlja detaljan izveštaj o postignutim efektima i napretku.

Dizajn postova na društvenim mrežama
Aktivacije, promocije i nagradne igre
Pisanje tekstova za postove i objave
Sponzorisanje objava i sadržaja

Pratimo rast i razvoj svih relevatnih društvenih platformi još od prvog dana. Fokus na privlačnom dizajnu postova, prilagođenosti različitim formatima, detaljnoj proceduri rada od strane zaposlenih u agenciji kao i analizi rezultata, čini Green Advertising pouzdanim partnerom za sve koji imaju potrebu i žele da ostvare uspeh na digitalnim platformama.

 
Pozovite nas
(+381) 64 11 25 064
 
Pošaljite nam upit
info@green-adv.rs