Izrada web prezentacija

  • HOME
  • Izrada web sajtova
Izrada web prezentacija

Izrada web sajtova i prezentacija – šta možemo da učinimo za vas?

Za 15 godina koliko postojimo izradili smo nebrojeno web sajtova za najrazličitije namene. Poznati smo po tome da dizajn svakog našeg projekta prilagođavamo klijentu i njegovom vizuelnom identitetu i ciljnoj grupi. Mi smo agencija koja ne koristi template odnosno predefinisana rešenja i ne skidamo dizajn sa interneta za par desetina eura, prepakujemo ga i prodajemo vama desetostruko skuplje. Sve crtamo specijalno i prilagođeno za vas, po istim cenama kao konkurenti.

 

CMS admin panel

Svaki naš web sajt poseduje admin panel za samostalno ažuriranje sadržaja web sajta.

 

Dajemo pismenu garanciju

Za sve što uradimo dajemo pismenu garanciju na ispravnost i funkcionalnost u punom obimu.

Posedujemo ISO sertifikaciju čime smo u obavezi da naše poslovanje pri izradi web prezentacija i sajtova sprovodimo po najvišim domaćim i međunarodnim akreditovanim procedurama i standardima. Svi naši zaposleni ili angažovani saradnici dužni su proći obuku i poštovati sve ISO procedure.

ISO/IEC 27001
Sistem menadžmenta bezbednosti informacija

ISO/IEC 20000-1
Sistem menadžmenta informatičkih usluga

Kako izgleda saradnja sa nama?

U procesu izrade web sajtova i prezentacija, pridržavamo se pažljivo strukturisanog plana kako bismo osigurali vrhunsko iskustvo korisnika i optimalnu vidljivost na pretraživačima.

Počinjemo sa detaljnom analizom projekta, definišući ključne funkcionalnosti i specifikacije koje će vaš web sajt obuhvatiti. Nakon završetka ovog uvodnog dela, fokus prelazi na prikupljanje relevantnih materijala ili kreiranje originalnog sadržaja, koji će biti ključan za inicijalne predloge naših dizajnera. Dizajnerski tim će vam predstaviti kreativna rešenja i vršiti prilagođavanja prema vašim povratnim informacijama sve dok ne postignemo saglasnost o finalnoj verziji. Ova faza je od suštinskog značaja pre prelaska na programiranje.

U poslednjoj fazi, prelazimo na programerski kod, integraciju CMS-a i vršimo sveobuhvatno testiranje pre nego što sajt bude lansiran online, u skladu sa vašim zahtevima.


Izrada web sajtova za za kompanije,  udruženja i finansijske institucije

Lični web sajtovi za sportiste, muzičare i istaknute pojedince

Kataloški web sajtovi za prezentovanje različitih proizvoda

Mikro web sajtovi za pojedinačne proizvode kao podrška prodaji

Važno je napomenuti da tokom celog procesa izrade kao i nakon puštanja web sajta u rad imate podršku našeg tima, posvećenog postizanju estetskog i funkcionalnog jedinstvenog rešenja. Vaš novi web sajt će odražavati originalnost i profesionalnost, osiguravajući da zadovolji i premaši vaša očekivanja.

 
Pozovite nas
(+381) 64 11 25 064
 
Pošaljite nam upit
info@green-adv.rs