Dizajn logotipa i pratećeg materijala

  • Home
  • Grafički dizajn
Dizajn logotipa

Dizajniranje logotipa i identifikacija sa brendom

Dizajn logotipa i pratećeg materijala predstavljaju ključni element u izgradnji prepoznatljivosti brenda, uspostavljanju emocionalne povezanosti s potrošačima i stvaranju snažnog vizuelnog utiska. Kroz pažljivo osmišljen logotip, brend se ističe među konkurencijom, stvarajući prepoznatljivu marku koja privlači potrošače.

Knjiga standarda sa primenom

Uz sklopu dizajna izrađujemo i knjigu standarda sa primenom na različitim formatima rešenja.

Registracija žiga i pravni aspekti

Povezani smo sa advokatskim kancelarijama koje se bave zaštitom intelektualne svojine.

Jednostavnost i relevantnost su ključni faktori koji doprinose efektu koji logotip ostavlja na promatrača, čineći ga lako pamtljivim i prepoznatljivim među konkurencijom. Treba da odražava suštinu brenda, bilo da je reč o industriji, vrednosti ili ličnosti. Osim toga, njegova fleksibilnost i skalabilnost su neophodni kako bi se prilagodio različitim medijima i veličinama i bio primenjiv na svim formatima.

Kako mi to radimo?

Naša strast je oblikovanje vizuelnih simbola kroz jedinstven i kreativan dizajn. Do sada smo kreirali na desetine vizuelnih identiteta za najrazličitije oblasti industrije. Imajući u vidu iskustvo koje posedujemo možete biti sigurni da ćemo uspešno iskumunicirati i vašu jedinstvenu priču.

Dizajn logotipa, definisanje fonta i simbola
Materijali za poslovnu komunikaciju
Određivanje palete boja i standardizacija
Izrada knjige standarda sa primenom

Razumemo da logotip nije samo slika, već ključni deo vašeg brenda koji ostavlja dubok utisak na ciljnu publiku. Kroz saradnju s nama, ne samo da ćete dobiti vizuelno atraktivan znak, već i snažan alat za izgradnju prepoznatljivosti i jačanje brendiranja.

 
Pozovite nas
(+381) 64 11 25 064
 
Pošaljite nam upit
info@green-adv.rs