Izrada internet prodavnica

  • Home
  • Izrada web sajtova
Izrada online prodavnica

Izrada internet prodavnica sa CMS admin panelom za samostalno ažuriranje sadržaja na web sajtu

Kod izrade internet prodavnica tu smo od samog početka. Teško je zamisliti, ali brz internet je posedovalo samo nekoliko ljudi u zemlji, nisu postojale društvene mreže, telefoni nisu bili pametni, a kartice su se odnosile na telefonske halo govornice. Mi smo počeli tako što smo napravili drugu online prodavnicu u celoj zemlji. Dopalo nam se i počeli smo da ih pravimo i za klijente. Od tada do ovog momenta kreirali smo ih negde oko sedamdeset. Naš prodavnice sa CMS admin panelom su pregledne, optimizovane za Google i prodaju više od fizičkih maloprodaja.


Plaćanje karticama putem web sajta

Puna integracija platforme sa svim domaćim i stranim sistemima za kupovinu putem internet prodavnice. Za ovu uslugu smo sertifikovani međunarodnim ISO/IEC 27001.

 


Povezivanje baze sa ERP sistemima

Sinhronizujemo sve interne sisteme za vođenje magacina i maloprodaja sa našom platformom što omogućava manji utrošak vremena i ažurno stanje na svim prodajnim tačkama.

Green Advertising CMS je aplikacija koja vam daje mogućnost samostalnog administriranja kompletnog sadržaja online prodavnice kao i sve operacije koje su vezane za sam proces kupovine i isporuke proizvoda na online prodavnici. Ukoliko CMS nije povezan sa nekim od ERP sistema čime bi se stanje ažuriralo automatski, putem CMS imate mogućnost da sami unosite kategorije, proizvode, atribute, definišete cene, popuste i akcije, kao i da pratite kupovinu.

Pored klasičnog ažuriranja stanja i podataka putem naše CMS aplikacije, shop se može povezati direktno i sa magacinom ili maloprodajom što smanjuje utrošak vremena i čini da on bude ažuran u realnom vremenu. Naše online prodavnice povezane su sa ERP sistemima poput Pantheon, Tradis, Calculus, Luceed, Wings

Koje su prednosti saradnje sa nama prilikom izrade intenet prodavnica?

Naša web rešenja su stabilna. Za razliku od predefinisanih web sajtova gde ste ograničeni ponuđenim modulima i načinima na koji oni funkcionišu, naše online prodavnice daju mogućnost dalje nadogradnje shodno vašim potrebama što ih čini online prodavnicama koje duže traju sa manje troškova održavanja.

Modularni CMS admin panel za sadržaj
Podrška 24/7 sa timom na raspolaganju
Odlična SEO optimizacija i rangiranje
Dokumentacija i garancija na funkcionalnost
Posedujemo relevantne ISO sertifikate čime smo u obavezi da naše poslovanje sprovodimo po najvišim akreditovanim procedurama i standardima. Bezbedonosni sertifikat nas kvalifikuje za saradnju sa domaćim i stranim finansijskim institucijama, državnim organima i upravom kao i velikim korporacijama u smislu bezbednog povezivanja i obrade svih internih i eksternih baza podataka sa web satovima koje izrađujemo. Svi naši zaposleni ili angažovani saradnici dužni su proći obuku i poštovati sve ISO procedure.

ISO/IEC 27001
Sistem menadžmenta bezbednosti informacija

ISO/IEC 20000-1
Sistem menadžmenta informatičkih usluga
 
Pozovite nas
(+381) 64 11 25 064
 
Pošaljite nam upit
info@green-adv.rs