Dizajn pakovanja i ambalaže

  • Home
  • Grafički dizajn
Dizajn ambalaza i pakovanja

Dizajn pakovanja ima moć da “nagovori” kupca na kupovinu za manje od tri sekunde

Istraživanja su jasno pokazala da dizajn pakovanja i ambalaže imaju izuzetan uticaj na odluke potrošača tokom procesa kupovine. Fascinantno je da se čak 70% odluka o kupovini donosi se na licu mesta u prodavnici u prve tri sekunde što dodatno naglašava ključnost dizajna ambalaže u stvaranju trenutnog utiska. Kvalitetan dizajn pakovanja i ambalaže značajno doprinose i povećanju vrednosti samog proizvoda tako što ističu njegove osobine kroz jasno definisanu vizuelnu formu i estetiku. Dobro pakovanje ne samo da prenosi suštinu proizvoda već ga i izdvaja u gužvi alternativa koje potrošač ima na raspolaganju.

 

Rad u svim industrijama

Od 200 proizvoda koje koristite svakodnevno mi smo dizajnirali i realizovali najmanje pet.

 

Poznajemo sve tehnike štampe

Znamo kako da napravimo ambalažu koja će izvući maksimum u realizaciji štampe.

Kroz istraživanje se dalje naglašava da pametan pristup za dizajn pakovanja i ambalaže može direktno uticati na konverzije i povećanje prodaje, uzimajući u obzir odluke koje se donose brzo, dok potrošači razgledaju proizvode na policama.

Šta možemo da učinimo za vas?

Prateći najnovije trendove dizajniranja pakovanja, kako na našem tako i na svetskom tržištu, nudimo vam moderna i savremena rešenja jer želimo da omogućimo da se vaši proizvodi plasiraju na najbolji način i time povećaju i prodaju i svest o vašem brendu.


Prehrambena industrija

Hemijska i farmaceutska industrija

White label proizvodi i adaptacije

Kozmetički preparati i proizvodi

Pored samog dizajna pakovanja i ambalaže u sklopu povezanih usluga stojimo vam na raspolaganju i za dalju razradu materijala za poslovnu komunikaciju kako za stručnu javnost tako i za same potrošače čime na jednom mestu možete zaokružiti celinu i dobiti sve što je neophodno kako bi se vaš proizvod uspešno plasirao na domaćim i stranim tržištima.

 
Pozovite nas
(+381) 64 11 25 064
 
Pošaljite nam upit
info@green-adv.rs