GRAFIČKI DIZAJN

  • Home
  • DIZAJN PAKOVANJA I AMBALAŽE
Dizajn ambalaza i pakovanja

Dizajn pakovanja ima moć da “nagovori” kupca na kupovinu za manje od tri sekunde

Istraživanja su jasno pokazala da dizajn ambalaže ima izuzetan uticaj na odluke potrošača tokom procesa kupovine. Fascinantno je da se čak 70% odluka o kupovini donosi se na licu mesta u prodavnici u prve tri sekunde što dodatno naglašava ključnost dizajna ambalaže u stvaranju trenutnog utiska. Dizajn ambalaže značajno doprinosi i povećanju vrednosti samog proizvoda tako što ističe njegove osobine kroz jasno definisanu vizuelnu formu i estetiku. Dobro pakovanje ne samo da prenosi suštinu proizvoda već ga i izdvaja u gužvi alternativa koje potrošač ima na raspolaganju.

 

Rad u svim industrijama

Od 200 proizvoda koje koristite svakodnevno mi smo dizajnirali i realizovali najmanje pet.

 

Poznajemo sve tehnike štampe

Znamo kako da napravimo ambalažu koja će izvući maksimum u realizaciji štampe.

Kroz istraživanje se dalje naglašava da pametan pristup dizajnu ambalaže može direktno uticati na konverzije i povećanje prodaje, uzimajući u obzir odluke koje se donose brzo, dok potrošači razgledaju proizvode na policama.

Šta možemo da učnimo za vas?

Prateći najnovije trendove dizajniranja pakovanja, kako na našem tako i na svetskom tržištu, nudimo vam moderna i savremena rešenja jer želimo da omogućimo da se vaši proizvodi plasiraju na najbolji način i time povećaju i prodaju i svest o vašem brendu.

Dizajn u prehrambenoj industriji
Dizajn u hemijskoj i farmaceutskoj industriji
Dizajn white label proizvoda
Dizajn kozmetičkih preparata i proizvoda
Pored samog dizajna ambalaža u sklopu povezanih usluga stojimo vam na raspolaganju i za dalju razradu materijala za poslovnu komunikaciju kako za stručnu javnost tako i za same potrošače čime na jednom mestu možete zaokružiti celinu i dobiti sve što je neophodno kako bi se vaš proizvod uspešno plasirao na domaćim i stranim tržištima.
 
 
Pošaljite nam upit
info@green-adv.rs