Oglašavanje na društvenim mrežama

  • Home
  • Društvene mreže
Oglasavanje na drustvenim mrezama

Oglašavanje na društvenim i poslovnim mrežama, plaćeno reklamiranje na Facebook, Instagram, Linkedin

Sa pravilnim pristupom, ove platforme mogu biti izuzetno efikasne i doprineti više nego standardne reklamne kampanje putem konvencionalnih kanala komunikacije. Sponzorisanje postova i objava na profilima društvenih i poslovnih mreža danas predstavlja ključni element modernih marketinških strategija i omogućava da vaš sadržaj dobije veću vidljivost među ciljnom publikom.

 

Koje mreže pokrivamo?

Radimo na svim raspoloživim platformama i mrežama koje omogućavaju sponzorisanje odnosno plaćanje vidljivosti objava.

 

Koliki vam je budžet potreban?

Odgovor na ovo pitanje zavisi od industrije u kojoj poslujete, širine publike koju obuhvatamo i rezultata koje želimo da ostvarimo.

Jedna od ključnih prednosti ovog pristupa je mogućnost preciznog određivanja ciljnih grupa u skladu sa sadržajem koji se sponzoriše, što nam omogućavaju dopstupni alati za targetiranje. U suštini, kombinacija preciznog targetiranja, kvalitetnog sadržaja i kontinuiranog praćenja rezultata koje ostvarujemo, ključni su elementi uspešne kampanje.

Šta možete da očekujete?

Proces rada oglašavanja na društvenim mrežama počinje sa jasnim definisanjem ciljeva kampanje, bilo da je to povećanje svesti o brendu,  angažovanje publike, generisanje prodaje ili nešto sasvim treće. Sledeći korak je identifikacija ciljne grupe gde dolazi do izražaja moć targetiranja dostupna na društvenim mrežama. Možemo targetirati korisnike određene starosne grupe, sa interesovanjima relevantnim za tu demografsku grupu, poput muzike mode ili tehnologije, a možemo koristiti i geografsko targetiranje za fokusiranje na određeno tržište.

Kreiranje privlačnog sadržaja i objava
Detaljno targetiranje ciljnih grupa
Sponzorisanje objava na mrežama 
Izveštavanje, praćenje učinka i statistike 
Nakon puštanja kampanje uživo, ključno je pratiti i analizirati rezultate kako bismo videli kako vaša ciljna publika reaguje na sadržaj koji smo kreirali. Ovo omogućava da prilagodimo kampanju u realnom vremenu i maksimiziramo njen uspeh. Naša agencija ima impresivan portfolio uspešnih kampanja uključujući saradnju sa brendovima poput Aleva, Fly London, Clarks, Select Modeling, Max Medica. Sa nama možete računati na personalizovane i efikasne strategije koje će sigurno ostvariti željene rezultate.
 
Pozovite nas
(+381) 64 11 25 064
 
Pošaljite nam upit
info@green-adv.rs