O nama – Agencija Green Advertising

O nama Agencija Green Advertising
O nama Green Advertising agencija

Green Advertising

“Mi se trudimo više od ostalih”

O nama

Postojimo više od 15 godina

Zahvaljujući predanom radu i kvalitetnom dizajnu koji se razlikuje od drugih. Ukoliko vam je potrebna izrada sajta ili izrada online prodavnice, kvalitetan grafički dizajn ili oglašavanje na društvenim mrežama, a da u toku tog putovanja želite i uigran tim – mi smo prava agencija za vas!

Ušteda vašeg vremena

U našoj agenciji dobijate sve usluge na jednom mestu  i komunicirate samo sa jednom osobom iz tima.

Ušteda vašeg novca

Agencijske usluge su daleko jeftinije nego pojedinačne, a rezultati kada se radi sa uigranim inhouse timom su daleko veći i bolje sinhronizovani.

Naš rad

O nama – Ko smo mi, a ko klijenti naše agencije?

Naš tim koji čine iskusni programeri, kreativni grafički i web dizajneri, kao i stručnjaci za digitalni marketing. Do sada je Green osmislio i realizovao više od 800 rešenja u saradnji sa preko 50 klijenata iz zemlje i sveta.

Sarađujemo dugi niz godina sa klijentima koji dolaze iz najrazličitijih industrija poput prehrambene, farmaceutske, modne, industrije lepote, medicine kao i iz oblasti turizma i ugostiteljstva. Možete biti sigurni da imamo iskustvo koje ćete osetiti u radu sa nama i koje će biti iskorišćeno u realizaciji svakog vašeg zahteva. Radimo po međunarodnim ISO standardima i procedurama.
Mi ne koristimo predefinisana rešenja jer smo dovoljno kreativni u želji da istaknemo specifičnost svakog našeg klijenta kroz njegove komparativne prednosti.
U ČEMU SMO DOBRI

Izrada web sajtova, grafički dizajn, društvene mreže…

Pošaljite nam upit
 • Feature Image

  Izrada sajtova

 • Feature Image

  Online prodavnice

 • Feature Image

  Grafički dizajn

 • Feature Image

  Dizajn ambalaža

 • Feature Image

  Kreiranje sadržaja

 • Feature Image

  Social media

Naši klijenti

Rekli su o nama

Author Image

Nebojša Grnčarski

Select Modeling
Višegodišnja saradnja na planu izrade naša dva web sajta rezultirala je daleko većom prisutnošću Fashion Selection na internetu.
Author Image

Mateja Kežman

Football Identity
Namera nam je bila da napravimo moderan web sajt na kome bismo predstavili mlade igrače i neafirmisane fudbalere. Uspeli smo zajedno.
Author Image

Milica Đukanović

Zlatara Imperia
Našom novom online prodavnicom unapredili smo prodaju, poboljšali Google rejting i postavili osnovu za razvoj dalje saradnje.
Author Image

Zorica Popović

Pegaz Accounting
Sajt koji sam naručila je bio urađen u roku koji smo dogovorili i postigli su i više nego što sam očekivala bez mog velikog angažovanja.
Author Image

Ivana Ristić

Psihoterapeut
Profesionalno, dizajnerski, i vrlo pregledno i jasno odrađen web sajt. Nastavljamo sa Google reklamiranjem. Zahvaljujem celom timu.
Author Image

Milica Ličina

Anđeli kolači
Ne ustežu se da posavetuju klijenta da uradi ispravnu stvar, čak iako znaju da je klijent smislio drugačije i da će ih to koštati mnogo ubeđivanja! 🙂
 
Pozovite nas
(+381) 64 11 25 064
 
Pošaljite nam upit
info@green-adv.rs